Köpvillkor

Köpvillkor för Städsällskapets butik

Välkommen till Städsällskapets butik. Här kan du läsa om våra köpvillkor som gäller när du handlar hos oss.

Priser och betalning

Alla priser på vår webbplats är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms med 12% för livsmedel och 25% för övriga varor. Fraktkostnaden tillkommer och beräknas utifrån vikt och volym på din beställning. Du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ, såsom kortbetalning, faktura, delbetalning eller Swish. Vi samarbetar med Klarna för att erbjuda dig en trygg och smidig betalning.

Leverans och frakt

Vi skickar din beställning med PostNord inom 1-3 arbetsdagar efter att vi har mottagit din betalning. Du får ett leveransbesked via e-post när din beställning är på väg. Du kan välja mellan att få din beställning levererad till ditt närmaste ombud eller direkt till din dörr. Fraktkostnaden varierar beroende på vilket fraktsätt du väljer och visas i kassan innan du bekräftar din beställning.

Ångerrätt och retur

Som kund hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss inom 14 dagar från det att du har tagit emot din beställning eller en väsentlig del av den. För att utnyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat och oanvänt skick i originalförpackningen. Du står själv för returfrakten och ansvarar för att varan kommer fram till oss i gott skick. När vi har tagit emot och godkänt din retur återbetalar vi dig det belopp du har betalat för varan, inklusive den ursprungliga fraktkostnaden, inom 14 dagar.

Observera att ångerrätten inte gäller för varor som har tillverkats eller anpassats efter dina önskemål eller för varor som inte kan återlämnas på grund av sin beskaffenhet, till exempel färskvaror eller hygienartiklar.

Reklamation och garanti

Om du skulle få en vara som är felaktig eller skadad ska du kontakta oss så snart som möjligt via e-post eller telefon. Beskriv felet så noggrant som möjligt och bifoga gärna bilder som visar skadan. Vi kommer då att hjälpa dig att lösa problemet på bästa sätt, antingen genom att ersätta varan, reparera den eller återbetala dig pengarna. Du har rätt att reklamera en vara inom tre år från det att du har tagit emot den, förutsatt att felet fanns vid leveransen och inte har uppstått på grund av normalt slitage eller felaktig användning. Vi står för fraktkostnaden vid en godkänd reklamation.

Vi lämnar också en garanti på ett år på alla våra elektriska produkter, såsom kaffebryggare och vattenkokare. Garantin täcker fabrikationsfel som uppstår under normal användning av produkten. Garantin gäller inte om felet beror på yttre påverkan, felaktig installation, vårdslöshet eller annan orsak som ligger utanför vår kontroll. Om du vill utnyttja garantin ska du kontakta oss med ditt ordernummer och en beskrivning av felet. Vi kommer då att ge dig instruktioner om hur du ska gå tillväga.

Personuppgifter och cookies

Behandlas enligt gällande Integritetspolicy

Kontakt

Om du har några frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan nå oss via e-post på [email protected] eller via telefon på 08-602 86 66. Vi svarar på dina frågor så snart vi kan, oftast inom 24 timmar.

Varukorg